Henkinen valmentaja® Ilkka Rajala

Ilkka Rajala on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen tutkimisen ja valmentamisen alueella. Ilkka on kulkenut valmentamisen etulinjassa lähes 15 vuotta ja hänen koulutuksiinsa on osallistunut yli 30 000 ihmistä. Henkilökohtaisen mentoroinnin saralla Ilkalla on ollut noin 1500 asiakasta.

Ilkka on valmentanut pörssiyritysten johtoa, maailmanluokan vaikuttajia, huippu-urheilijoita, eri maiden erikoisjoukkojen sotilaita ja julkisuuden henkilöitä. Tulokset asiakkaidensa kanssa ovat Ilkalle kaikki kaikessa.

Ilkalla on Suomessa ainoana henkilönä voimassaoleva korkein Licensed Master Trainer of NLP™ -sertifiointi. Ilkka on yksi eniten NLP -kursseja pitäneistä henkilöistä koko Euroopassa.

Ilkka on NLP Akatemia Oy:n (www.nlp-akatemia.fi) ja henkisen valmentamisen akatemian (henkinenvalmentaja.fi) perustaja.

Jos haluat tutustua kouluttajan tyyliin tarkemmin, niin suosittelemme Mielen käyttöohjeet 101 -verkkokurssia. Sen löydät täältä: Mielen käyttöohjeet 101

Ilkka on opiskellut NLP:tä maailmalla NLP:n luojan Richard Bandlerin opissa enemmän kuin kukaan muu Suomesta. Ilkka on kouluttanut ja toiminut avustajana Richardin koulutuksissa maailmalla, suorittanut itse useita kymmeniä NLP koulutuksia ja on yksi eniten sertifioituja kursseja pitäneistä henkilöistä koko euroopassa.

Henkiseen valmentamiseen Ilkka on perehtynyt pääosin Yhdysvalloissa, Meksikossa, Englannissa ja Hollannissa. Hänellä on useita henkilökohtaisia opettajia ympäri maailmaa henkisen valmentamisen alueella.

“Kun kiinnostuin aikoinaan ihmismielen voimasta hakeuduin erään henkisen opettajan henkilökohtaiseen oppiin. Hän tivasi minulta opiskeluni tarkoitusta. Sain hänet tyytyväiseksi sanomalla: ”I desire to know in order to serve.” Tässä sitä edelleen olen. Tekemässä jotain mikä tuntuu omalta. Opiskelen ja harjoittelen että voin jakaa sinulle jotain.”

Ilkka Rajala
Henkinen valmentaja®
Licensed Master Trainer of NLP™

+358 40 508 5615
ilkka@ilkkarajala.fi

ilkkarajala.fi

”Kyse ei ole pelkästään siitä, että Ilkka on maailmalla mieleen liittyvien osaajien ja -kouluttajien TOP5:ssä, vaan siitä miten hän erittäin laaja-alaisella systeemisellä lähestymistavalla saa aikaan merkittäviä tuloksia kovan luokan business-päättäjien kanssa, jotka ovat jo kokeilleet kaikki mahdolliset coachaamisen ja johtamisen mallit.” – Petri Syvänne, Myyntijohtaja, Tieto Oyj

”Olen Ilkan oppien avulla pystynyt vaikuttamaan merkittävästi omaan onnellisuuteeni ja saanut samalla rohkeuttaa toteuttaa minulle tärkeitä asioita. Kamppailulajien opettajan ajattelen, että Ilkka on kuin “samurai”, joka hallitsee oman mielensä ja toimii tärkeiden arvojen mukaisesti; huomioi ja kunnioittaa muita ihmisiä. Ilkka on myös mestari opettamaan tämän taidon eteenpäin.”
– Timo Räkköläinen, Pääopettaja, Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy

”Konsertti meni tosi hyvin ja aivan upea fiilis alusta loppuun. Parempi kuin ikinä. Nyt mä tiedän mitä se flow tarkoittaa.” – Johanna, Muusikko

”Kouluttajana Ilkka Rajala ansaitsee ammattitaitonsa ja ihmisläheisyytensä vuoksi täyden luottamukseni. Suosittelen häntä mielelläni läheisimmillekin ystävilleni. ” – Marko Saaresto, Poets of the Fall

”Ilkan valmennuksessa ei pelkästään kaiveta esiin huippusuoritusta oikeaan aikaan oikeassa paikassa, vaan menestymistä tarkastellaan usealta eri kantilta. Lisäksi olen mm. oppinut taitoja palautumisen nopeuttamiseen ja terveyden ylläpitämiseen mielen jopa salatun voiman avulla. En ole kokenut vastaavaa urheilijoiden henkistä valmennusta missään ja haluankin lämmöllä suositella Ilkan valmennusta kaikille huipulle tähtääville kanssaurheilijoille. Sinäkin saatat yllättyä miten vahva voit henkisesti olla ja miten paljon enemmän voit saada itsestäsi irti!”
– Sanna Kämäräinen, Kiekonheittäjä